EEN VERTROUWD ADRES

Informatie Maatwerk Computers

Maatwerk computers is gevestigd in Hellevoetsluis. Wij repareren, onderhouden en verkopen computers op maat. We kunnen indien gewenst computerproblemen op afstand, op locatie of bij ons op locatie oplossen. Al ons personeel is gecertificeerd en we volgen met regelmaat cursussen, workshops en beurzen zodat onze kennis altijd up to date is.

Computer hulp op locatie

Wij komen graag bij je aan huis of op kantoor om jouw computer problemen op te lossen. Binnen een straal van 5 km rondom Hellevoetsluis zijn hieraan geen voorrijkosten verbonden. Daarbuiten berekenen we € 20,00 voorrijkosten. Indien het een zeer complexe reparatie betreft dan zullen we dit vanaf onze vestiging doen. Natuurlijk kunnen we de computer dan ophalen en retourneren op een dag en tijdstip waardeer het jou uitkomt.

Alléén op afspraak

Bel even voordat je bij ons langs wil komen. Wij zijn enkel geopend voor bezoek op afspraak. Onze adviseurs zullen je graag op afspraak ontvangen.

Heb je een klacht over Maatwerk Computers?

Wij proberen een zo goed mogelijke service te verlenen en zullen er alles aan doen om onze klanten tevreden te stellen. Natuurlijk kan het voorkomen dat er iets misgaat. In dat geval horen we dat graag en zullen we er alles aan doen om dit te herstellen. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen!